РЕАЛЕН И КАЧЕСТВЕН ШОФЬОРСКИ КУРС – ТЕОРИЯ И ПРАКТИКА

УЧЕБЕН АВТОМОБИЛ HYUNDAI ACCENT               АВТОМОБИЛЕН УЧЕБЕН ЦЕНТЪР ТАРА – М ЕООД

АВТОМОБИЛЕН ИНСТРУКТОР КОЛЬО ПАВЛОВ

ВИЗИТКА

Здравейте! Благодаря за ”кликването” и за проявения интерес.

Това е личен сайт с добре подбрана, актуална, интересна и професионално насочена информация. Дано да бъде полезен и да Ви изненада приятно. Мисля, че е добре подреден, леснодостъпен и удобен за ползване. На вид е достатъчно скромен и обикновен. Целта и желанието ми е, чрез сайта, всеки да открие своето ново и светло прозорче, свързано с обучението на кандидати за водачи на моторни превозни средства от категория „В”. Силно се надявам да го разгледате, както и да ми пишете. Тези от Вас, които изявят желание или се опитват сега да „прохождат” по пътищата, Ще подкрепя. Ще им бъда здрава опора,  професионално и почтено Ще им помогна. А щом ми се доверят и си повярват, Ще се опитам да ги отведа до там, докъдето могат да стигнат. Ще се радвам прочетеното от този сайт, да допринесе полза не само за начинаещите, но и за всички, които са ”яхнали” автомобилите.

Приятни минути! Също така се надявам, наред със сериозното, да си намерите и нещо забавно.

Дано съдържанието да Ви донесе усмивки и оптимизъм!

Харесвам и споделям максимата:  КОГАТО НИ Е НАЙ-ТРУДНО, НАУЧАВАМЕ НАЙ-МНОГО!

Прочети още

УСЛОВИЯ

Условията при обучение: Цена на обучението – 650 лв.; време 45 дни; Обучение по теория 40 урока, по практика 31 урока; автомобил HYUNDAI ”ACCENT” 1,4; Цени: за вътрешните изпити общо 35 лв., а на всеки изпит за правоспособност – 60 лв.;  за един учебен (мото) час практика – 20 лв.;

Цените са с включен ДДС. Нелоялната конкуренция не влияе на обявената цена. Възможна е отстъпка само за препоръчани кандидати. Вие можете:

— да заплатите разсрочено;

— да заплатите след етап от обучението;

Първа вноска – 150лв. Начало на обучението – през понеделник.

Изискване за възраст: навършени към началото на обучението – 17 г. и 9 м.

Изискване за ценз: основно образование; степен на средно образование;

При записване за обучение, са гарантирани:

— минимално обучение по време;

— задължителни учебни модули;

— безплатни учебни помагала;

— съдействие за документи;

— съдействие по административни процедури;

Прочети още

ЗАПИСВАНЕ

Необходими документи при записване за шофьорски курс:

ЛИЧНА КАРТА, ЛИЧНО ЖЕЛАНИЕ И ПЪРВА ВНОСКА

При записване, моля ползвайте формата за контакт. Задавайте своите въпроси или споделете притесненията си. Ще отговоря възможно най-бързо. Не бъдете нетърпеливи за включване в групата за обучение. Усвояването на курсовете върви с различно темпо. Не всякога е възможно да се договорим само и единствено във Ваша полза. Трябва да знаете, че имам задължения преди всичко към настоящите си обучаеми. Не би било коректно да Ви запиша за обучение, а после дълго да не мога да Ви осигуря време за часовете по управление. Не бива така. Щом предпочитате, може да ми се обадите и по телефона. Така ще се разберем по-бързо. Да предупредя, независимо как ще се свържете с мен, аз желая да се запознаем лично преди обучението. Желая  предварителна среща с всеки един от Вас.  …. Така, да си поговорим. Искам да поговорим за посещенията по време на курса, за онова, което Ви притеснява преди да се запишете. Не мога да поема отговорност за Вас, без да съм Ви „усетил”. …. Когато само се обещава и нищо не Ви се отказва, нещо не е наред. Професионалното отношение изисква да Ви се съобщи истината, за да прецизирате спокойно и разумно избора си.

”Този,който бързо се съгласява, рядко удържа на думата си” (……)

Прочети още